PLESNI TEČAJ SALSE I BACHATE

Plesni tečajevi salse i bachate za plesače svih nivoa, od početnih do najnaprednijih

Zakoračite u zarazni svijet salse i bachate s nama!

SALSA FIT treninzi

Salsa Fit ili Salsa Fitness aerobni treninzi u ritmovima salse, bachate i reggaetona

Vježbajte uz zarazne latino ritmove salsa, bachate i reggaetona!

Prvi ples za mladence

Poduka za mladence

Pružite nam ruku za ples!

PPLES je ono što nas pokreće! Plesni studio Fever djeluje u Zagrebu i specijaliziran je za rekreativne tečajeve SALSE i srodnih plesova (bachata, cha cha cha), salsa fit treninge, kao i tečajeve društvenih plesova i plesova za mladence. Tečajevi su namijenjeni za polaznike svih dobnih skupina, kao i plesače svih plesnih nivoa od apsolutnih početnika do najnaprednijih plesača.

EEKIPA čini ovaj plesni studio posebnim! Plesni studio pod stručnim vodstvom dugogodišnjeg plesača i plesnog trenera Hrvoja Kraševca okuplja preko 200 aktivnih članova. Osim redovnih tečajeva organiziramo isplesavanja i druženja za polaznike te salsa partyje u Metropolis Club-u jednom mjesečno. Idealna prilika da proširite svoj krug poznanstava i steknete nova prijateljstva!

TTRENING Salsa je vrsta treninga u kojoj ćete razvijati koordinaciju pokreta i povećati kondiciju. Ovaj oblik rekreacije, baš zato što je zabavan i vođen latino glazbom i ritmovima nikada nije monoton. Također doprinosi i vašem zdravlju, a da toga uopće niste svjesni jer se vođeni glazbom u potpunosti prepustite plesu!

Plesni studio za čistu PETicu u kojem ćete sigurno pronaći svoje mjesto pod suncem!

Posebno izdvajamo

Plesni studio fever - zagreb - plesni tečajevi