Menu O nama

menu onama

HrvojeDoraSpust

Pozivamo vas na poseban event u organizaciji Plesnog studija Fever pod nazivom SVJETSKI DAN PLESA koji će se održati u Zagrebu od 26. do 29. travnja 2018. godine!

Očekuje vas:

* 3 dana radionica s internacionalnim i hrvatskim instruktorima,

* 3 dana partyja na 2 floora,

* besplatne radionice za apsolutne početnike.

Više informacija uskoro!

salsaSvaka dva mjeseca organiziramo posebne vikend radionice pod nazivom FEVER DNEVNI BORAVAK. Očekuju vas radionice raznih plesova: salsa on1, salsa on2, bachata, salsa lady&men styling, cha cha cha sa instruktorima Plesnog studija Fever, kao i gostujućih instruktora.

Radionice će se održavati u terminima od 18-21h subotom i nedjeljom.

salsa U suradnji sa Plesnim klubom Bandoleros jednom mjesečno organiziramo Metropolis Salsa&Sensual Party. Na partyju vas očekuju salsa i sensual floor, DJ-i iz Hrvatske i inozemstva sa raznolikom glazbom, taxi plesači koji su zaduženi da se svi puno naplešete do ranih jutarnjih sati, besplatne radionice s instruktorima iz Plesnog studija Fever i Plesnog kluba Bandoleros i puno plesa i zabave!

Cijena ulaznice: 20 kn

salsa

Svaka dva mjeseca organiziramo party u restoranu Casablanca pod nazivom CASABLANCA FEVER NIGHT.

Prije svakog partyja očekuju vas 2 radionice na 2 floora s instruktorima iz Plesnog studija Fever i party na 2 floora sa gostujućim DJ-ima iz Hrvatske i inozemstva.

Ulaz: 15 kn

Više informacija uskoro!

MladenciUpotpunite svoje prekrasno vjenčanje još ljepšim prvim plesom i naučite najvažnije društvene plesove kroz privatnu poduku s našim iskusnim instruktorima. Bilo da se radi o klasičnom valceru ili modernom mixu salse i hip hop-a ili nekoj trećoj želji koju se ne usudite niti reći bilokojem plesnom treneru, dođite k nama! Otvoreni smo za ispunjavanje svih vaših specifičnih želja i željica i tu smo da vam sugeriramo i pomognemo da vaš PRVI PLES bude zaista POSEBAN!