Menu O nama

menu onama

Filip Martić

filip1

Filip Martić rođen je u Slavonskom Brodu 26.05.1982. Rekreativno se počinje baviti plesom na fakultetu te se nakon povratka u Bjelovar priključuje plesnom klub Tactus Bjelovar/H8. Od 2007-2010 aktivno se natječe u latinoameričkim i standardnim plesovima.

filip-ples1

2011. godine kreće na ljetne radionice salse u organizaciji Plesnog studija Fever u Zagrebu gdje se upoznaje s čarima tog plesa te od tog trenutko redovito putuje iz Bjelovara s odličnom ekipom na plesne tečajeve u PS Fever. Vrlo brzo napreduje pohađajući sve plesne tečajeve - od početnih do najnaprednijih, te savladava tehnike salse i srodnih plesova.

2012. godine osniva vlastitu plesnu školu Plesni studio Rumbero kako bi rasplesao Bjelovar, te u svom gradu započinje s tečajevima salse. Svoje znanje proširuje sudjelujući na brojnim radionicama sa vrhunskim hrvatskim i međunarodnim instruktorima u sklopu međunarodnih salsa festivala (Croatian Summer Salsa Festival Rovinj, Summer Sensual Days Rovinj, Valentines Zagreb Salsa Festival, Sabor Festival Zagreb, Salsa Latina Istriana, Salsa Addicted Festival Romania, itd.).

Također, imao je prilikom gostovati u popularnom televizijskom showu "Ples sa zvijezdama" kao dio plesne show grupe Plesnog studija Fever, te kao instruktor na mnogim hrvatskim i međunarodnim festivalima salse i bachate kao što su: Sarajevo Salsa Congress (Sarajevo, BiH), Salsa Latina Istriana (Pula, Hrvatska), Svjetski dan plesa (Zagreb, Hrvatska) i mnogi drugi.

Od 2013. godine radi kao instruktor u Plesnom studiju Fever gdje još uvijek podučava salsu i bachatu. Uvijek sa smiješkom dijeli svoje bogato plesno znanje sa svojim polaznicima.