SALSA FIT treninzi

Salsa Fit ili Salsa Fitness aerobni treninzi u ritmovima salse, bachate i reggaetona

Vježbajte uz zarazne latino ritmove salsa, bachate i reggaetona!

PLESNI TEČAJ SALSE I BACHATE

Plesni tečajevi salse i bachate za plesače svih nivoa, od početnih do najnaprednijih

Zakoračite u zarazni svijet salse i bachate s nama!

Prvi ples za mladence

Poduka za mladence

Pružite nam ruku za ples!

PPLES je ono što nas pokreće! Plesni studio Fever djeluje u Zagrebu i specijaliziran je za rekreativne tečajeve SALSE i srodnih plesova (bachata, cha cha cha), salsa fit treninge, kao i tečajeve društvenih plesova te plesova za mladence. Tečajevi su namijenjeni polaznicima svih dobnih skupina, kao i plesačima svih plesnih nivoa od apsolutnih početnika do najnaprednijih plesača.

EEKIPA čini ovaj plesni studio posebnim! Plesni studio pod stručnim vodstvom dugogodišnjeg plesača i plesnog trenera Hrvoja Kraševca okuplja preko 200 aktivnih članova mjesečno. Osim redovnih tečajeva organiziramo isplesavanja i druženja za polaznike, kao i salsa partyje u Metropolis Clubu koji se održavaju jednom mjesečno. Idealna prilika za svakoga da proširi svoj krug poznanstava i stekne nova prijateljstva!

TTRENING Salsa je vrsta treninga u kojoj ćete razvijati koordinaciju pokreta i povećati kondiciju. Ovaj oblik rekreacije, baš zato što je zabavan i vođen latino glazbom i ritmovima, nikada nije monoton i doprinosi vašem zdravlju, a da toga uopće niste svjesni jer se vođeni glazbom u potpunosti prepustite plesu!

Plesni studio za čistu PETicu u kojem ćete sigurno pronaći svoje mjesto pod suncem!

Posebno izdvajamo

Naša lokacija

Plesni studio fever - zagreb - plesni tečajevi