Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fever Lady Bootcamp 11.5.2024.

11 svibnja @ 14:00 - 17:00

€30

Nakon uspješne Bootcamp subote u travnju, odlučili smo ponoviti Fever Lady Bootcamp radionice kroz tri sata gdje ćemo uz razne vježbe i novu choreo sekvencu raditi na intenzivnom unaprjeđenju i razvijanju plesnog stila u salsi. 🙂

Pozivamo djevojke i žene da nam se pridruže u subotu 11. svibnja na intenzivnoj Fever Lady Bootcamp radionici od 3 sata intenzivnog plesnog iskustva s kojim će poboljšati svoju salsa tehniku, body movement, stabilnost i memoriziranje određene plesne sekvence.

Radionica se sastoji od 3 glavne okosnice raspoređene kroz 3 sata, a trajat će od 14:00 do 17:00 sati:

  1. sat: sveobuhvatno salsa zagrijavanje – u prvih sat vremena proći će se kroz najvažnije vježbe za salsa plesačice koje će pomoći djevojkama za usvajanje body movement tehnike, poboljšanje tehnike osnovnih koraka, usavršavanje timing-a, prenošenje težine, upotreba bokova, ruku te šaka i prstiju. Vježbat će se poboljšanje posture te tehnika okreta.
  2. sat: usvajanje choreo sekvence – u drugih sat vremena usvajat će se choreo kombinacija, vježbat će se memoriziranje kombinacije prvotno kroz korake, a zatim će se kombinacija kompleksnije graditi uz dodatak ruku te objašnjavanje upotrebe prijenosa težine, otvaranja i zatvaranja strana tijela, dodavanje začina poput valova i slično u pravo vrijeme što će nam osigurati timing i točnost te cjelovitost pokreta. Kroz postepeno nadograđivanje i konstantno ponavljanje cjelokupne sekvence osigurat će se memorizacija pokreta i cjelokupne choreo sekvence.
  3. sat: intenzivno isplesavanje choreo sekvence – fokus će biti na ponavljanju i isplesavanju sekvence na glazbu s naglaskom na praćenje izvedbe polaznica te savjetovanje s ispravcima za lakše izvođenje choreo kombinacije uz primjenu tehnike i savjeta iz 1. sata sa sveobuhvatnog salsa zagrijavanja.

Za kraj Fever Lady Bootcamp radionice imat ćemo kratko opuštajuće istezanje kako bismo nježno opustile tijelo i spremno nastavile s drugim subotnjim aktivnostima. 🙂

Cijena radionice je 30 €, a plaća se pri dolasku na radionicu.

Radionica je open level što znači da je namijenjena plesačicama svih nivoa. Početne plesačice će se fokusirati na choreo isplesavanje i primjenu koraka, a naprednije plesačice će ovisno o vlastitom nivou primjenjivati količinu tehnike koje je tijelo do tog trenutka uspjelo usvojiti.

Datum: 11.5.2024.

Lokacija: Plesni studio Fever, Donje svetice 40

3 sata intenzivnog rada na sebi i poboljšanje individualne salsa tehnike kroz choreo koncept.

Prijave su obvezne putem kratkog prijavnog obrasca ispod:

Klikni ovdje i prijavi se

Details

Date:
11 svibnja
Time:
14:00 - 17:00
Cost:
€30
Website:
https://forms.gle/e2wwXNvvrLddGTWx6

Organizer

Plesni studio Fever

Venue

Plesni studio Fever