Menu Novosti

menu novosti

salsa Drage plesačice i plesači,

Kako smo objavili na društvenim mrežama, od ponedjeljka (1. lipnja) vraćamo se u plesne dvorane Plesnog studija Fever.

Povratak u plesne dvorane odobren je od strane Stožera civilne zaštite RH, a prostor i tečajeve pripremamo i prilagođavamo prema preporučenim mjerama.

Od ponedjeljka krećemo s tečajevima salse, bachate, salsa lady styling tečajevima, salsa fit treninzima, privatnim satima za plesače i plesnom podukom za mladence.

Mi se jako veselimo, ali prije svega želimo vas obavijestiti o načinu rada i mjerama koje ćemo poštivati za vrijeme boravka u prostorijama studija. U ulaznim prostorima svih jedinica prostora studija, kao i na recepciji studija na raspolaganju će biti dozatori s dezinfekcijskim sredstvima. Osigurat će se dovoljna distanca između osoblja na recepciji i korisnika. Svi polaznici trebaju nositi članske iskaznice i obavezno ih predočiti na recepciji. Svi koji nisu članovi a ulaze u prostor studija moraju se prijaviti na recepciji radi lakšeg praćenja kontakata. Sve prostorije studija čistit će se, prozračivati i dezinficirati sukladno preporukama. U prostorima studija na vidljivim mjestima postavit će se informacije sa smjernicama o pravilnom ponašanju i mjerama zaštite. Molimo sve plesačice i plesače da nose vlastitu bocu s tekućinom kao i ostale potrepštine koje će držati u vlastitoj torbi. Molimo da se nakon plesnih tečajeva i treninga u prostorima studija ne zadržavate duže nego što je potrebno. Boravak u svlačionicama i dnevnom boravku (Chill&Relax soba) treba svesti na minimum.

Nakon provedene ankete među članovima neke termine tečajeva smo korigirali.

Prebacivanje termina grupa:

1. Grupa: SALSA Beginner 1, ponedjeljkom i srijedom od 20,20h u dvorani 2 (instruktori Mladen i Tonka) više se neće održavati u navedenom terminu. Molimo polaznike grupe da dođu u raniji termin, ponedjeljkom i srijedom od 19,10h (SALSA Beginner 1, dvorana 2).

2. Grupa: SALSA Intermediate, ponedjeljkom i srijedom od 21,30h u dvorani 2 (instruktori Mladen i Tonka) više se neće održavati. Molimo polaznike da dođu u termin grupe utorkom i četvrtkom od 20,20h u dvorani 1, ovisno o nivou vidjet ćemo sa svakim osobno hoće li grupa biti za nju/njega.

3. Grupa: BACHATA Beginner 1, petkom od 20h u dvorani 2 (Mladen i Tonka) više se neće održavati. Molimo polaznike da dođu u termin grupe BACHATA Beginner 3, petkom od 20h.

Tijekom dana objavit ćemo raspored koji vrijedi od 1. lipnja 2020. godine.

Veselimo se novim zajedničkim plesnim koracima, vidimo se uskoro u plesnoj dvorani!

SALSA Lady Styling

Vrijeme je za SALSA LADY STYLING tečaj svakog utorka od 21,30h.

Tečaj je namijenjen djevojkama s osnovnim znanjem salse.

Salsa lady styling je tečaj na kojemu se fokus prebacuje na body movement i styling karakterističan za djevojke u salsi.

Objašnjava se uloga bokova svojstvena za žene, izbjegava se njihova prenaglašenost, a opet ističe ženstvenost. Isto tako, usvaja se karakteristično stiliziranje ruku koje služe kao ukras body movementa i konačne prezentacije.

Mjesečna članarina za polaznike redovnog tečaja SALSE je 100kn i za ostale 140kn.
Moguće je uplatiti i drop in od 50kn.

bachata

Otkrij ritmove bachate uz novi početni tečaj u PS Fever. Ovaj zarazni ples iz Dominikanske Republike brzo će te osvojiti. Zabavan a ujedno i romantičan ples zapleši već od prosinca! U ove zimske dane, ugrijemo se romantičnim ritmovima.

Tečaji se održavaju četvrtkom (srednja/napredna grupa od 21,30) i petkom (početne grupe od 20h), a naučeno možeš odmah ostati isprobati na isplesavanju koje počinje od 21h i traje sve do 2h! Na isplesavanju ćeš upoznati ostalu ekipu iz naše škole i iz drugih škola.

Dopusti da te plesni svijet i ekipa osvoje! Prijavi se i osiguraj svoje mjesto na tečaju. Počinjemo u siječnju.

Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

salsa fit

Dok skrolaš iz dosade iskoristi priliku, pokreni se i upiši program Fever Salsa Fit treninga. Nisi stigao/la vježbati prije ljeta i napokon se želiš pokrenuti? Pridruži se veseloj ekipi, prijavi se i dođi na probni sat. Plešemo, uživamo i vježbamo! Fever Salsa Fit je program kardio treninga gdje na zabavan način vježbaš koristeći elemente salse i drugih plesova. Ne radi se u paru i možeš se posvetiti samo sebi!

Termin tečaja:

- utorkom i četvrtkom od 19,10h do 20,10h

Prijavi se što prije i rezerviraj svoje mjesto u grupi! Mjesečna članarina je 280kn, a prvi mjesec s popustom je 210kn.

Pridruži se i ti ludoj i neumornoj ekipi!

Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 099 233 4817

prvi ples

Dopusti si da ti prvi ples prođe bezbrižno, prepusti se u ruke stručnjaka.

Složit ćemo koreografiju u kojoj ćeš uživati i sačuvati nezaboravnu uspomenu! Pomoći ćemo ti svladati osnove plesova koji ti zadaju glavobolju i pomoći ti da ih zavoliš i cijelu večer uživaš plešući! Možeš uzeti sati koliko ti odgovara, a nudimo i paket od 6 sati s 28% popusta.

Termin je prema dogovoru direktno s instruktorom. Piši u inbox ili nas zovi na 0992334817.

Skupa nas čeka nezaboravni doživljaj!