Menu Novosti

menu novosti

 

SALSA VELJACA 2020

U tijeku su upisi za novi početni tečaj SALSE koji će započeti 3. veljače! Iskoristi priliku i upiši tečaj salse uz popust od 25%! Dopusti si da te glazba i ekipa osvoje, zaslužuješ svojih nekoliko sati tjedno gdje ćeš uživati i posvetiti se sebi i učenju novih vještina!

Termin tečaja:

- ponedjeljkom i srijedom od 19,10.

Prijavi se što prije i rezerviraj svoje mjesto u grupi! Plesni studio Fever poklanja popust u iznosu od 25% na prvi mjesec tečaja uz koji cijena iznosi 225kn (regularna cijena je 300 kuna).

 

PRIJAVNICA ZA TEČAJ SALSE

bachata

Otkrij ritmove bachate uz novi početni tečaj u PS Fever. Ovaj zarazni ples iz Dominikanske Republike brzo će te osvojiti. Zabavan a ujedno i romantičan ples zapleši već od prosinca! U ove zimske dane, ugrijemo se romantičnim ritmovima.

Tečaj se održavaju ćetvrtkom (srednja/napredna grupa od 21,30)  i petkom (pčetne grupe od 20h), a naučeno možeš odmah ostati isprobati na isplesavanju koje počinje od 21h i traje sve do 2h! Na isplesavanju ćeš upoznati ostalu ekipu iz naše škole i iz drugih škola.

Dopusti da te plesni svijet i ekipa osvoje! Prijavi se i osiguraj svoje mjesto na tečaju. Počinjemo u siječnju.

Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

salsa fit

Dok skrolaš iz dosade iskoristi priliku, pokreni se i upiši program Fever Salsa Fit treninga. Nisi stigao/la vježbati prije ljeta i napokon se želiš pokrenuti? Pridruži se veseloj ekipi, prijavi se i dođi na probni sat. Plešemo, uživamo i vježbamo! Fever Salsa Fit je program kardio treninga gdje na zabavan način vježbaš koristeći elemente salse i drugih plesova. Ne radi se u paru i možeš se posvetiti samo sebi!

Termin tečaja:

- utorkom i četvrtkom od 19,10h do 20,10h

Prijavi se što prije i rezerviraj svoje mjesto u grupi! Mjesečna članarina je 280kn, a prvi mjesec s popustom je 210kn.

Pridruži se i ti ludoj i neumornoj ekipi!

Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 099 233 4817

prvi ples

Dopusti si da ti prvi ples prođe bezbrižno, prepusti se u ruke stručnjaka.

Složit ćemo koreografiju u kojoj ćeš uživati i sačuvati nezaboravnu uspomenu! Pomoći ćemo ti svladati osnove plesova koji ti zadaju glavobolju i pomoći ti da ih zavoliš i cijelu večer uživaš plešući! Možeš uzeti sati koliko ti odgovara, a nudimo i paket od 6 sati s 28% popusta.

Termin je prema dogovoru direktno s instruktorom. Piši u inbox ili nas zovi na 0992334817.

Skupa nas čeka nezaboravni doživljaj!

cha cha

REDOVNI TEČAJ CHA CHA CHA!

Svakog utorka s Hrvojem plešemo na redovnom tečaju, dođi i ti! Tečaj je namijenjen svim plesačima s iskustvom u salsi (min. improver) ili drugim plesovima. Odlična glazba i naš dragi Hrvoje pokazat će ti zašto toliko volimo cha cha cha.

Tečaj se održava utorkom od 21,30h. Mjesečna članarina je 140kn, a za one koji pohađaju tečaj salse u Feveru članarina je 100kn!

Napomena: tečaj se u siječnju ne održava, a nastavk ćemo najaviti uskoro.