NOVOSTI - Plesni studio Fever

Menu Novosti

menu novosti

SALSA RUJAN 2020Ples utječe na poboljšanje tonusa mišića i snage, bolju koordinaciju, agilnost i fleksibilnost, ali i na  poboljšanje mentalnih funkcija. Zato nemoj dvoumiti i upiši početni tečaj SALSE!

Zašto salsa u Feveru? Ekipa je vedra, družimo se, plešemo, radimo na sebi, učimo i na kraju dana najvažnije, uživamo najjače ikad.

Dođi, upiši plesni tečaj salse i zapleši već od veljače!

Termin treninga: ponedjeljkom i srijedom od 21,30 do 22,30 h

Cijena: 330 kn/43.8 EUR mjesečno, prvi mjesec s popustom od 25% iznosi 247,50 kn/32,85 EUR

Početak tečaja: ponedjeljak, 6. veljače 2023. godine

Plešeš, sklapaš nova prijateljstva, družiš se i učiš nešto novo. Vidimo se u Feveru!

Prijavi se na linku https://forms.gle/nTBEALsCHnUViRa27 ili piši na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili zovi na 099 233 4817 :)

SALSA RUJAN 2020Dragi roditelji, u tijeku su upisi u novu sezonu za koju smo pripremili sadržaj namijenjen mališanima predškolske dobi. Već duže vrijeme dobivamo takve upite i sada smo uspjeli pripremiti strukturirani plesni sadržaj - Ritmika i ples.

Ritmika i ples je idealna aktivnost za djecu predškolske dobi gdje djeca kroz igru, improvizaciju i zadani pokret razvijaju maštu, kreativnost te sposobnost pamćenja i reproduciranja zapamćenoga. 

Plesom djeca zadovoljavaju potrebu za kretanjem i igrom, ali razvijaju i socijalne kompetencije (sklapanje prvih prijateljstava, suradnja).

Na satovima ritmike i plesa potičemo razvoj dječjih sposobnosti kao što su: brzina, ravnoteža, preciznost i fleksibilnost. Djecu upoznajemo s osnovama baleta - osnovne pozicije ruku, nogu, poskoci, skokovi i sl., a u radu koristimo glazbu primjerenu dječjem uzrastu i klasičnu glazbu koju oplemenjujemo raznim pokretima u svrhu stvaranja određene koreografije.

U tijeku su upisi u dvije grupe:

- Mališani od 3 do 5 godina, utorkom i četvrtkom od 17h do 17:45h,
- Mališani od 5 do 7 godina, utorkom i četvrtkom od 18h do 18:45h.

Cijena: 280 kn/mj.

Početak: 1. rujna 2022.

Prijavite svog mališana putem linka: PRIJAVA ZA RITMIKU I PLES

 

prvi ples Prvi ples, nešto čega se svi boje, a ne žele si to priznati. Odmah ćemo reći, nema potrebe za tim!

Hrvoje Kraševac i Plesni studio Fever već godinama rade s mladencima i znaju kako vas usmjeriti da sve želje i maštanja o prvom plesu ostvarite uz osjećaj sigurnosti.

Plesna poduka mladenaca je privatna i svi termini su prema dogovoru.

Složit ćemo koreografiju na vašu najdražu pjesmu i naučit ćete osnove koje će vam pomoći da svladate sve svadbene plesove!

Uvijek preporučamo paket od 6 sati tečaja za 1440 kn, dok cijena pojedinačnog sata iznosi 300 kn.

Ako se odlučite za paket od 6 sati tečaja, svaki dodatni sat se naplaćuje 240 kn, po cijeni iz paketa.

Već sada možete kontaktirati instruktora direktno na broj 099 233 4817.

Za sva dodatna pitanja pišite nam u inbox ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.