Menu Novosti

menu novosti

NASTAVAK PLESNE SEZONE 1.6.2020.

salsa Drage plesačice i plesači,

Kako smo objavili na društvenim mrežama, od ponedjeljka (1. lipnja) vraćamo se u plesne dvorane Plesnog studija Fever.

Povratak u plesne dvorane odobren je od strane Stožera civilne zaštite RH, a prostor i tečajeve pripremamo i prilagođavamo prema preporučenim mjerama.

Od ponedjeljka krećemo s tečajevima salse, bachate, salsa lady styling tečajevima, salsa fit treninzima, privatnim satima za plesače i plesnom podukom za mladence.

Mi se jako veselimo, ali prije svega želimo vas obavijestiti o načinu rada i mjerama koje ćemo poštivati za vrijeme boravka u prostorijama studija. U ulaznim prostorima svih jedinica prostora studija, kao i na recepciji studija na raspolaganju će biti dozatori s dezinfekcijskim sredstvima. Osigurat će se dovoljna distanca između osoblja na recepciji i korisnika. Svi polaznici trebaju nositi članske iskaznice i obavezno ih predočiti na recepciji. Svi koji nisu članovi a ulaze u prostor studija moraju se prijaviti na recepciji radi lakšeg praćenja kontakata. Sve prostorije studija čistit će se, prozračivati i dezinficirati sukladno preporukama. U prostorima studija na vidljivim mjestima postavit će se informacije sa smjernicama o pravilnom ponašanju i mjerama zaštite. Molimo sve plesačice i plesače da nose vlastitu bocu s tekućinom kao i ostale potrepštine koje će držati u vlastitoj torbi. Molimo da se nakon plesnih tečajeva i treninga u prostorima studija ne zadržavate duže nego što je potrebno. Boravak u svlačionicama i dnevnom boravku (Chill&Relax soba) treba svesti na minimum.

Nakon provedene ankete među članovima neke termine tečajeva smo korigirali.

Prebacivanje termina grupa:

1. Grupa: SALSA Beginner 1, ponedjeljkom i srijedom od 20,20h u dvorani 2 (instruktori Mladen i Tonka) više se neće održavati u navedenom terminu. Molimo polaznike grupe da dođu u raniji termin, ponedjeljkom i srijedom od 19,10h (SALSA Beginner 1, dvorana 2).

2. Grupa: SALSA Intermediate, ponedjeljkom i srijedom od 21,30h u dvorani 2 (instruktori Mladen i Tonka) više se neće održavati. Molimo polaznike da dođu u termin grupe utorkom i četvrtkom od 20,20h u dvorani 1, ovisno o nivou vidjet ćemo sa svakim osobno hoće li grupa biti za nju/njega.

3. Grupa: BACHATA Beginner 1, petkom od 20h u dvorani 2 (Mladen i Tonka) više se neće održavati. Molimo polaznike da dođu u termin grupe BACHATA Beginner 3, petkom od 20h.

Tijekom dana objavit ćemo raspored koji vrijedi od 1. lipnja 2020. godine.

Veselimo se novim zajedničkim plesnim koracima, vidimo se uskoro u plesnoj dvorani!