Menu O nama

menu onama

svjetski dan plesa

 

Pozivamo vas na poseban event u organizaciji Plesnog studija Fever pod nazivom SVJETSKI DAN PLESA

koji će se održati u Zagrebu u travnja 2019. godine povodom proslave Svjetskog dana plesa!

 

Više informacija uskoro!

salsa “Kad će taj petak!?”, pitamo se svakog ponedjeljka. Petak je dan za party pa to ipak moramo poštivati. Svakog petka u Feveru možeš zaplesati na dva floora, salsa/cha cha cha i bachata floor. To je super prilika da se dogovoriš s ekipom, poneseš cugu i večer iskoristiš u svom guštu. Osim što plešeš na dva floora, možeš odmoriti, chillati i sklapati nova prijateljstva u Chill&Relax prostoriji, dobro znani dnevni boravak Fevera. To ti je odlična prilika da upoznaš ekipu iz raznih plesnih škola. Ulaz je naravno besplatan i otvoren za sve, bilo plesače, neplesače, kako god. To je dan kada sve brige stavljaš sa strane, dopusti si da te glazba ponese i odvede u novi svijet, svijet bez briga i obveza. Pretvori taj dan u svoj dan. Pleši i uživaj.

Vidimo se ovoga petka, 11. listopada od 21h u Feveru! P.S. Petkom možeš doći i na tečaj bachate koji se održava prije navedenog isplesavanja. Od 20h održavaju se dva tečaja bachate. U dvorani 1 je tečaj bachate za ekipu s nekoliko mjeseci iskustva, a u dvorani 2 održava se tečaj za apsolutne početnike. Možeš nabaciti drop in za 50kn ili mjesečnu članarinu od 140kn (za one koji pohađaju redovni tečaj salse u Feveru, članarina je 100kn). Super stvar je što nakon tečaja možeš odmah ostati u dvorani (jer isplesavanje počinje u 21h) na bachata flooru i odmah isprobati isplesati što smo radili na satu da lakše utvrdiš znanje za idući petak ;-) Ako imaš dodatna pitanja piši nam u inbox, a ako nemaš vidimo se u petak kada neumorno plešemo i uživamo od 21h do 2h!

salsa U suradnji sa Plesnim klubom Bandoleros jednom mjesečno organiziramo Metropolis Salsa&Sensual Party. Na partyju vas očekuju salsa i sensual floor, DJ-i iz Hrvatske i inozemstva sa raznolikom glazbom, taxi plesači koji su zaduženi da se svi puno naplešete do ranih jutarnjih sati, besplatne radionice s instruktorima iz Plesnog studija Fever i Plesnog kluba Bandoleros i puno plesa i zabave!

Cijena ulaznice: 20 kn