Menu O nama

menu onama

salsa U suradnji sa Plesnim klubom Bandoleros jednom mjesečno organiziramo Metropolis Salsa&Sensual Party. Na partyju vas očekuju salsa i sensual floor, DJ-i iz Hrvatske i inozemstva sa raznolikom glazbom, taxi plesači koji su zaduženi da se svi puno naplešete do ranih jutarnjih sati, besplatne radionice s instruktorima iz Plesnog studija Fever i Plesnog kluba Bandoleros i puno plesa i zabave!

Cijena ulaznice: 20 kn

salsa “Kad će taj petak!?”, pitamo se svakog ponedjeljka. Petak je dan za party pa to ipak moramo poštivati. Svakog petka u Feveru možeš zaplesati na dva floora, salsa/cha cha cha i bachata floor. To je super prilika da se dogovoriš s ekipom, poneseš cugu i večer iskoristiš u svom guštu. Osim što plešeš na dva floora, možeš odmoriti, chillati i sklapati nova prijateljstva u Chill&Relax prostoriji, dobro znani dnevni boravak Fevera. To ti je odlična prilika da upoznaš ekipu iz raznih plesnih škola. Ulaz je naravno besplatan i otvoren za sve, bilo plesače, neplesače, kako god. To je dan kada sve brige stavljaš sa strane, dopusti si da te glazba ponese i odvede u novi svijet, svijet bez briga i obveza. Pretvori taj dan u svoj dan. Pleši i uživaj.

Vidimo se ovoga petka, 11. listopada od 21h u Feveru! P.S. Petkom možeš doći i na tečaj bachate koji se održava prije navedenog isplesavanja. Od 20h održavaju se dva tečaja bachate. U dvorani 1 je tečaj bachate za ekipu s nekoliko mjeseci iskustva, a u dvorani 2 održava se tečaj za apsolutne početnike. Možeš nabaciti drop in za 50kn ili mjesečnu članarinu od 140kn (za one koji pohađaju redovni tečaj salse u Feveru, članarina je 100kn). Super stvar je što nakon tečaja možeš odmah ostati u dvorani (jer isplesavanje počinje u 21h) na bachata flooru i odmah isprobati isplesati što smo radili na satu da lakše utvrdiš znanje za idući petak ;-) Ako imaš dodatna pitanja piši nam u inbox, a ako nemaš vidimo se u petak kada neumorno plešemo i uživamo od 21h do 2h!