Menu O nama

menu onama

salsa U suradnji sa Plesnim klubom Bandoleros jednom mjesečno organiziramo Metropolis Salsa&Sensual Party. Na partyju vas očekuju salsa i sensual floor, DJ-i iz Hrvatske i inozemstva sa raznolikom glazbom, taxi plesači koji su zaduženi da se svi puno naplešete do ranih jutarnjih sati, besplatne radionice s instruktorima iz Plesnog studija Fever i Plesnog kluba Bandoleros i puno plesa i zabave!

Cijena ulaznice: 20 kn

salsaPlesni studio Fever poziva sve plesače da se pridruže isplesavanju koje se održava svakog petka s početkom u 21h! Plešemo na 3 floora (salsa, bachata, kizomba) uz gostovanje mnogih DJ-a iz Hrvatske i inozemstva. Isplesavanje traje od 21-2h. Ulaz je besplatan, a piće slobodno ponesite sa sobom.

MladenciUpotpunite svoje prekrasno vjenčanje još ljepšim prvim plesom i naučite najvažnije društvene plesove kroz privatnu poduku s našim iskusnim instruktorima. Bilo da se radi o klasičnom valceru ili modernom mixu salse i hip hop-a ili nekoj trećoj želji koju se ne usudite niti reći bilokojem plesnom treneru, dođite k nama! Otvoreni smo za ispunjavanje svih vaših specifičnih želja i željica i tu smo da vam sugeriramo i pomognemo da vaš PRVI PLES bude zaista POSEBAN!