Tim instruktora - Plesni studio Fever

Menu O nama

menu onama

hrvoje2 

Zagrepčanin, rođen 29.9.1980. gdje je u svom rodnom kraju pohađao i završio osnovnu i srednju školu. Kao petogodišnjak već je odabrao životni put, pronalazeći svoju inspiraciju u svijetu plesa, nastupajući u folklornom ansamblu Jože Vlahovića. 

Read More: Hrvoje Kraševac

zeza

Želimira Kraševac rođena je 12. 6. 1987. u Zagrebu. Nakon završene XV. gimnazije upisuje Prirodoslovno-matematički fakultet na kojem završava Diplomski studij računarstva i matematike. Uz ljubav prema matematici i logici, od ranog djetinjstva pokazuje ljubavi prema glazbi i plesu.

Read More: Želimira Kraševac

Mladen Mihalić

Mladen Mihalić, poznat svima kao Mlađo, rođen je 09.07.1985. godine u Zagrebu. Po završenoj elektrotehničkoj školi, zapošljava se u telekomunikacijskoj firmi T-comu gdje radi u odjelu IT-a već 10 godina. Tokom cijelog djetinjstva Mladen se bavio sportom te je stekao iskustvo u košarci i ninjitsu-u.

Read More: Mladen Mihalić

ana

Ana Šenhold rođena je 12. 10. 1994. u Virovitici. Nakon završene Opće gimnazije Daruvar upisuje Krajobraznu arhitekturu na Agronomskom fakultetu u Zagrebu gdje završava preddiplomski studij s ciljem daljnjeg nastavka školovanja na diplomskom studiju.

Read More: Ana Šenhold

tonka

Antonija Budija Mihalić, zvana Tonka, dolazi iz Rijeke gdje je rođena 04.01.1986. godine. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Rijeci, trbuhom za kruhom, odlazi u Zadar gdje nakon provedenih nekoliko mjeseci toplije krajeve mijenja onima malo hladnijima i seli se u Zagreb.

Read More: Antonija Budija Mihalić