Menu O nama

menu onama

Matej Poletar

matej poletar

Matej Poletar rođen je 10. 09. 1993. u Osijeku gdje završava osnovnu školu te gimnaziju. Paralelno polazi satove klavira te u konačnici završava i srednju glazbenu školu. Njegove srednjoškolske dane ispunile su dvije ljubavi - bavljenje prirodoslovnim znanostima i matematikom te glazba.

Nakon srednje škole upisuje Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu na kojem diplomira Kemiju, a nedugo nakon toga i Matematiku. Danas se bavi primjenjenom matematikom i računarstvom.

matej-pleseIako je ljubav prema muzici i plesu postojala od ranog djetinjstva, Matej se sa salsom upoznaje tek 2012. godine. No aktivno bavljenje salsom započinje pod vodstvom Hrvoja Kraševca u Plesnom studiju Fever od 2016. godine gdje se u konačnici pridružuje stručnom i veselom timu instruktora. Svoje plesno znanje obogatio je polazeći sate i radionice drugih salsa instruktora te sudjelovanjem na salsa festivalima od kojih možemo izvdojiti Croatian Summer Salsa Festival (Rovinj), Salsa Latina Istriana (Pula) te Magic Slovenian Salsa Festival (Ljubljana).