Menu O nama

menu onama

Mladen Mihalić

Mladen Mihalić

Mladen Mihalić, poznat svima kao Mlađo, rođen je 09.07.1985. godine u Zagrebu. Po završenoj elektrotehničkoj školi, zapošljava se u telekomunikacijskoj firmi T-comu gdje radi u odjelu IT-a već 10 godina. Tokom cijelog djetinjstva Mladen se bavio sportom te je stekao iskustvo u košarci i ninjitsu-u.

Zatočen u svijetu informatike, ovaj računalni geek i strastveni gamer odlučio se na nešto sasvim suprotno, zamijeniti joystick plesnim podijem.

mladen-ples12007. godine svoje zanimanje usmjerava prema svijetu plesa te u plesnom klubu “Spin” stječe svoje prve plesne korake kroz društvene plesove. 2008. godine Mladen se počinje ozbiljnije baviti plesom te počinje graditi svoju karijeru u standardnim i latinoameričkim plesovima sudjelovanjem na mnogobrojnim domaćim i stranim turnirima sa uspješnim rezultatima. Svoje iskustvo instruktora također stječe u plesnom klubu „Spin“.
Među brojnim plesovima Mladen otkriva svoju ljubav – Salsu, kojoj se počinje sve više posvećivati. 2012. godine postaje instruktor u plesnom klubu Grif gdje je uz salsu podučavao i druge plesove, bachatu i kizombu, prema kojima počinje pokazivati veliku strast.

2014. godine postaje instruktor u plesnom studiju Fever pod vodstvom Hrvoja Kraševca gdje trenutno radi i podučava salsu i bachatu.
Svoje bogato iskustvo u salsi Mladen je obogatio prisustvovanjem na brojnim domaćim i internacionalnim festivalima poput Croatian Summer Salsa Festival u Rovinju, Valentines Salsa Festival u Zagrebu, Salsa Beach Splash Festival u Šibeniku, Torpedo Salsa Festival u Rijeci, World Salsa Meeting u Italiji, Salsa Adicted Festival u Rumunjskoj, Magic Slovenian Salsa Festival salsa festivali u BIH i Sloveniji. Između brojnih radionica koje je pohađao najveći utisak na njega je ostavio privatni sat sa svjetski poznatim instruktorom Oliverom Pinedom.

Kao izvrstan plesač i instruktor, Mladen svojim živahnim karakterom i zabavnim pristupom polaznike PS Fever kao i sve ostale motivira na ples i vlastito usavršavanje. Jer kao što sam Mladen zna često reći: „Ples je najbolja ovisnost“.