Menu O nama

menu onama

Mirjana Krajcar

mirjana

Mirjana Krajcar, rođena je na jugu Istre, a odrasla je u malom mjestašcu blizu šume u kojoj Sveti Petar traži ključeve. Kako su je još u srednjoj školi privlačile jedinice i nule u nizovima od osam, odlučila je upisati Računarstvo na FER-u. Nikad nije požalila i uživala je u studiju i zabavi.

mirjana-ples

Nakon što je uspješno diplomirala na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, "progovorila" je razne programske jezike i engleski, a ponešto i njemačkog i talijanskog (ne previše, tek toliko da može držati ritam na tečaju salse).

Osim u razgovoru s računalima, uživa i u razgovorima s korisnicima, zbog kojih i razgovara s računalima (ili obrnuto, kako koji dan).

Uvjeravaju je da joj je strpljivost vrlina, pa je prije nekoliko godina odlučila početi podučavati znanja iz struke, a vrlo brzo postaje i instruktorica salse.

Prvi plesni koračić napravila je još kao mala djevojčica, u lijepoj plavoj haljinici, na svadbi, s tatom. A kasnije je tu bilo folklora, ritmike, JazzDance-a, baleta i društvenih plesova. Na kraju ju je osvojila i salsa.
Kako i ne bi, kada je svaki tečaj salse čista zabava, a plesni festivali na kojima je bila (Rovinj Salsa Festival, Salsa Latina Istriana, BeoKizimba, Athens Salsa Festival) navlače joj smiješak na lice zbog lijepih plesnih sjećanja.