Ples

Ples

PLES je ono što nas pokreće! Plesni studio Fever djeluje u Zagrebu i specijaliziran je za rekreativne tečajeve SALSE i srodnih plesova (bachata, cha cha cha, merengue), kao i tečajeve društvenih plesova te plesova za mladence.

Kroz višegodišnje iskustvo formirali smo metodu učenja kojom polaznici mogu vrlo brzo primijeniti naučeno na plesnom podiju i postepeno raditi na tehnici plesa. Salsa je prvenstveno social (društveni) ples te nam je glavni cilj da početnici kroz zabavan način učenja nauče nove vještine koje su lako i brzo primjenjive. Isto tako, za sve koji žele znati više imamo naprednije plesne tečajeve za konstantni napredak i stjecanje novih znanja o plesnoj vještini i kulturi salse, bachate i srodnih plesova.

Ljubav prema plesnoj umjetnosti i aktivnosti želimo razvijati kod djece od malih nogu stoga smo prije dvije godine pokrenuli program plesne poduke pod nazivom Ritmika i ples gdje djeca već od treće godine mogu razvijati brzinu, ravnotežu, preciznost i fleksibilnost.

Tečajevi u Feveru namijenjeni su polaznicima svih dobnih skupina, kao i plesačima svih plesnih nivoa od apsolutnih početnika do najnaprednijih plesača.