Tečaj salse
Project

Tečaj salse

Danas rijetko tko nije čuo za SALSU - ovaj zarazni ples proširio se svijetom i rasplesao sve generacije! Tečajevi salse su sada već godinama popularni u Zagrebu. Salsa osim što predstavlja zabavni oblik rekreacije i fizičke aktivnosti, izvrsna je društvena aktivnost jer spaja plesače različitih kultura, generacija i plesnih nivoa.

Bachata
Project

Bachata

Bachata, senzualan ples koji potječe iz Dominikanske Republike, a danas je jako popularan diljem plesnog svijeta, u potpunosti će vas osvojiti! Spoj jednostavnih koraka, posebne povezanosti partnera i senzualnih pokreta tijela čini ovaj ples tako posebnim!

Prvi ples za mladence
Project

Prvi ples za mladence

Upotpunite svoje vjenčanje prekrasnim prvim plesom i naučite najvažnije društvene plesove kroz privatnu poduku s našim iskusnim instruktorima. Bilo da se radi o klasičnom valceru, modernom mixu salse i hip hop-a ili nekoj trećoj želji koju se ne usudite reći bilo kojem plesnom treneru, dođite k nama! Otvoreni smo za ispunjavanje svih želja, tu smo da sugeriramo i pomognemo da vaš PRVI PLES bude zaista POSEBAN!