Prvi ples za mladence - Plesni studio Fever

Menu O nama

menu onama

Prvi ples za mladence

gumb2c

mladencimladenciUpotpunite svoje vjenčanje prekrasnim prvim plesom i naučite najvažnije društvene plesove kroz privatnu poduku s našim iskusnim instruktorima. Bilo da se radi o klasičnom valceru, modernom mixu salse i hip hop-a ili nekoj trećoj želji koju se ne usudite reći bilo kojem plesnom treneru, dođite k nama! Otvoreni smo za ispunjavanje svih želja, tu smo da sugeriramo i pomognemo da vaš PRVI PLES bude zaista POSEBAN!

Mladencima preporučamo paket od 6 privatnih sati kako bi stigli pripemiti koreografiju na željenu pjesmu i posvetiti vrijeme uvježbavanju koreografije kako bi ples bio što opušteniji. Ako biste uz to voljeli naučiti osnove društvenih plesova i opušteno plesati na bilo koju glazbu na svadbi preporučamo još nekoliko dodatnih privatnih sati (ovisno o plesovima koje želite naučiti).

Prije početka plesne poduke preporučamo kratki sastanak s instruktorom kako biste se unaprijed dogovorili oko termina plesne poduke i pjesme na koju biste voljeli plesati.

Tu smo za vas, kreirajmo zajedno originalni prvi ples za pamćenje!

 

Cijene privatne poduke za mladence

Naziv usluge Broj sati Cijena po satu (Kn) Opis
Privatni sat 1 300 kn Privatni sat s instruktorom u trajanju od 60 minuta.
Paket privatnih sati 6 1440kn Paket od 6 privatnih sati s instruktorom u trajanju 6x60 minuta.
Dodatni privatni sat uz paket 1 240 kn Ukoliko ste uplatili paket od minimalno 6 privatnih sati, svaki dodatni sat se naplaćuje po cijeni iz paketa, tj. 240 kn.