Menu O nama

menu onama

Prvi ples za mladence

mladenciUpotpunite svoje prekrasno vjenčanje još ljepšim prvim plesom i naučite najvažnije društvene plesove kroz privatnu poduku s našim iskusnim instruktorima. Bilo da se radi o klasičnom valceru ili modernom mixu salse i hip hop-a ili nekoj trećoj želji koju se ne usudite niti reći bilokojem plesnom treneru, dođite k nama! Otvoreni smo za ispunjavanje svih vaših specifičnih želja i željica i tu smo da vam sugeriramo i pomognemo da vaš PRVI PLES bude zaista POSEBAN!

Mladencima preporučamo paket od 6 privatnih sati kako bi stigli pripemiti koreografiju na željenu pjesmu i posvetiti vrijeme i uvježbavanju koreografije kako bi ples bio što opušteniji. Onima koji bi uz to voljeli naučiti i osnovne društvenih plesova i opušteno plesati na bilokoju glazbu na svadbi preporučamo još nekoliko dodatnih privatnih sati (ovisno o plesovima koje bi željeli naučiti).

Prije početka plesne poduke preporučamo kratki sastanak s instruktorom kako biste se unaprijed dogovorili oko termina plesne poduke i pjesme na koju biste voljeli plesati.

Cijene privatne poruke za mladence

Naziv usluge Broj sati Cijena po satu (Kn) Opis
Privatni sat 1 280 kn Privatni sat s instruktorom u trajanju od 60 minuta.
Paket privatnih sati 6 1200 kn Paket od 6 privatnih sati s instruktorom u trajanju 6x60 minuta.
Dodatni privatni sat uz paket 1 200 kn Ukoliko ste uplatili paket od minimalno 6 privatnih sati, svaki dodatni sat se naplaćuje po cijeni iz paketa, tj. 200 kn.

 

PRIJAVI SE ZA PRIVATNU PODUKU ZA MLADENCE