SALSA RUSH – ubrzani tečaj salse za početnike od 1.7. do 11.7.

SALSA RUSH – ubrzani tečaj salse za početnike od 1.7. do 11.7.

Znaš li da cijeli svijet pleše salsu? Znaš li da cijela Hrvatska pleše salsu? A tek Zagreb? Ples je svuda oko nas, ali salsa je zaokrenula stvari i sa svojim zaraznim ritmom osvojila svaki kutak svijeta.
Hrvatska je nešto mlađa u salsa svijetu, ali u posljednjih više od 20 godina plesna scena raste munjevitom brzinom i iznjedrila je fantastične plesače koji iz godine u godinu promiču kulturu plesa. ⚡
Hrvoje Kraševac, poznatiji kao nekadašnji mentor u ⭐Plesu sa zvijezdama⭐, godinama je osvajao brojna plesna natjecanja u standardnim i latinoameričkim plesovima. U međuvremenu je svoju ljubav prema plesu usmjerio prema SALSI i ostalim karipskim plesovima. U posljednjih 16 godina podučava apsolutne početnike kako što prije zaplesati i uživati u strastvenim i dinamičnim salsa ritmovima. Kroz svoj rad iznjedrio je brojne kvalitetne plesače koji su se u međuvremenu također izgradili kao instruktori salse i ostalih plesova.
Nauči plesati salsu uz SALSA RUSH ubrzani tečaj za početnike od 1. do 11. srpnja 2024. i zapleši kroz ljeto uz metodologiju Hrvoja Kraševca razvijanu kroz godine iskustva i rad s početnicima te plesačima raznih nivoa.
❓ Znaš li da u Plesnom studiju Fever početnički tečaj inače traje 6 mjeseci?
Hajmo malo realno, nitko neće naučiti plesati u dva dana, jednom vikendu ili mjesec dana. Zašto onda već kroz dva tjedna možeš zaplesati karipske plesove? Zato što je bitno KAKO i KADA ćeš naučiti određene informacije kako bi tvoje tijelo što lakše usvojilo ples.
Ne kaže se uzalud da su određeni ljudi majstori svog zanata. Bez pretjerivanja i s apsolutnom sigurnošću možemo tvrditi da je Hrvoje instruktor koji čita svoje polaznike te u vrlo kratkom roku može procijeniti koje su informacije njima bitne kako bi ostvarili napredak i s lakoćom usvojili ples.
SALSA RUSH ubrzani tečaj za početnike održat će se u sljedećim terminima: Od ponedjeljka do četvrtka od 19:00 do 20:00h u periodu od dva tjedna, od 1. do 11. srpnja.
  • tečaj će se održavati svaki dan od ponedjeljka do četvrtka
  • u cijenu je uključeno isplesavanje koje će se održati u petak 5. i 12.7. od 22:00h do 01:00h
  • cijena SALSA RUSH ubrzanog plesnog tečaja za početnike: 52 €
————————————————————————————————————————————————-
*Napomena – prijave u paru nisu obvezne, samo omogućuju da omjer plesačica i plesača bude ujednačen; na tečaju svi plešu sa svima i konstantno se rade izmjene tijekom sata.
Što nakon srpnja❓ Nakon tečajeva i radionica u srpnju odmaramo do kraja kolovoza i zatim krećemo u novu plesnu sezonu kada ćeš imati priliku nastaviti plesati u novoj sezoni.
“Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.” – Jim Rohn
Uz malo početne motivacije ples će ti postati navika bez koje više ništa drugo nema smisla. ????
Ispuni prijavnicu kroz nekoliko niže traženih podataka, a odgovorit ćemo ti u večernjim satima kada nam radi recepcija. Za sve druge informacije tijekom dana slobodno nas zvrcni, piši nam na WhatsApp ili nam se javi putem društvenih mreža.
E-mail: info@fever.hr
Web: www.fever.hr
Kontakt: 099 233 4817