Veliki božićni popust od 50% – upiši tečaj SALSE od siječnja, prijavi se već sada! :)

Veliki božićni popust od 50% – upiši tečaj SALSE od siječnja, prijavi se već sada! :)

Pripremaš božićne kolačiće, kitiš jelku i blagdanski duh je svuda oko tebe. No, nešto nedostaje. Nakon Božića dolazi Nova godina, a ti se još uvijek mučiš s odlukom je li sada pravo vrijeme zaplesati i krenuti na početni tečaj. Naravno da je! Stoga, čitaj dalje. 😉

Otkrij zašto sve više ljudi pleše salsu, prijavi se na početni tečaj koji kreće od od siječnja 2024. i ostvari fantastičan blagdanski popust od čak 50% na prvi mjesec tečaja!

U tijeku su upisi u novi početni tečaj salse u terminu ponedjeljkom i srijedom od 20,20h do 21,20h.

Prijavi se i osiguraj svoje mjesto u grupi, a s plesom krećemo u novoj godini, već u ponedjeljak 8. siječnja. Prvi sat je probni, ne moraš odmah platiti.

Zašto salsa u Feveru? Ekipa je vedra, družimo se, plešemo, radimo na sebi, učimo i na kraju dana najvažnije, uživamo najjače ikad.

Na prvi mjesec tečaja ostvaruješ čak 50% popusta s kojim je članarina za siječanj 26 €, a redovna članarina je zatim 52 €.

Uz redovni tečaj dva puta tjedno uključeno je i isplesavanje petkom od 22,00h do 01,00h gdje možeš zaplesati sa svim članovima plesne škole.

Što to znači? Uz isplesavanja imaš priliku tjedno plesati čak 5 sati! Dobit ćeš svoju digitalnu iskaznicu s kojom ćemo ti olakšati administrativnu proceduru pri dolasku na tečaj da uživaš u plesu u potpunosti. Osim toga, zarazit ćemo te Fever vibrom, druženjima i raznim aktivnostima.

Osiguraj svoje mjesto u grupi i uživaj u blagdanima, a već od siječnja i nove 2024. godine vidimo se u plesnoj dvorani!