Nauči salsu prije ljeta, od 4.lipnja 🔥 (posljednji upisi prije kraja sezone)

Nauči salsu prije ljeta, od 4.lipnja 🔥 (posljednji upisi prije kraja sezone)

Znaš li da cijeli svijet pleše salsu? Znaš li da cijela Hrvatska pleše salsu? A tek Zagreb? Ples je svuda oko nas, ali salsa je zaokrenula stvari i sa svojim zaraznim ritmom osvojila svaki kutak svijeta.
Hrvatska je nešto mlađa u salsa svijetu, ali u posljednjih više od 20 godina plesna scena raste munjevitom brzinom i iznjedrila je fantastične plesače koji iz godine u godinu promiču kulturu plesa. ⚡
Hrvoje Kraševac, poznatiji kao nekadašnji mentor u ⭐Plesu sa zvijezdama⭐, godinama je osvajao brojna plesna natjecanja u standardnim i latinoameričkim plesovima. U međuvremenu je svoju ljubav prema plesu usmjerio prema SALSI i ostalim karipskim plesovima. U posljednjih 16 godina podučava apsolutne početnike kako što prije zaplesati i uživati u strastvenim i dinamičnim salsa ritmovima. Kroz svoj rad iznjedrio je brojne kvalitetne plesače koji su se u međuvremenu također izgradili kao instruktori salse i ostalih plesova.
👨‍🏫 Nauči plesati salsu od nule od 4. lipnja 2024. i zapleši kroz 🔥ljeto🔥 uz metodologiju Hrvoja Kraševca razvijanu kroz godine iskustva i rad s početnicima te plesačima raznih nivoa.
❓ Znaš li da u Plesnom studiju Fever početnički tečaj inače traje 6 mjeseci?
💡 Hajmo malo realno, nitko neće naučiti plesati u dva dana, jednom vikendu ili mjesec dana. Zašto onda već kroz ljeto možeš zaplesati karipske plesove iako krećeš tek od lipnja? Zato što je bitno KAKO i KADA ćeš naučiti određene informacije kako bi tvoje tijelo što lakše usvojilo ples.
🔝 Ne kaže se uzalud da su određeni ljudi majstori svog zanata. Bez pretjerivanja i s apsolutnom sigurnošću možemo tvrditi da je Hrvoje instruktor koji čita svoje polaznike te u vrlo kratkom roku može procijeniti koje su informacije njima bitne kako bi ostvarili napredak i s lakoćom usvojili ples.
⏳ Početnički tečaj u Feveru traje 6 mjeseci, ali dijelimo ga na tri glavna segmenta:
 ▶ U prva dva mjeseca učiš osnovne korake solo i u paru koji će ti omogućiti da počneš plesati s plesačicama i plesačima različitih nivoa, a da pritom razumiješ osnovno kretanje i ugodno komuniciraš s osobom s kojom plešeš.
Već u prvih mjesec dana (lipanj) naučit ćeš osnovni korak, lijevi i desni okret te kretanje kroz prostor u paru i nekoliko plesnih figura što ti omogućuje da odeš na bilo koji party u gradu te na obali tijekom godišnjeg i zaplešeš s raznom ekipom. Zato se nemoj dvoumiti i zapleši već od lipnja. 🔥
▶▶ U druga dva mjeseca naučit ćeš raznolike figure s kojima ćeš se moći igrati i eksperimentirati kada dođeš na plesni party jer ples je prvenstveno igra. 😃
 ▶▶▶ U posljednja dva mjeseca naučit ćeš kompleksnije kretnje u paru koje će prethodno naučene figure i osnovne korake učiniti još dinamičnijima, a tvoj plesni stil već u ovoj fazi djelovat će TOP.
🏁 Da bi cilj bio ostvaren, treba krenuti.
“What would life be if we had no courage to attempt anything?” – Vincent Van Gogh
————————————————————————————————————————————————-
💥 Novi početni tečaj SALSE u lipnju održat će se u sljedećem terminu: Utorkom i četvrtkom od 19,10h do 20,10h
  • tečaj će se održavati dva puta tjedno po sat vremena
  • u članarinu je uključeno isplesavanje svaki petak od 22:00h do 01:00h
  • cijena tečaja u lipnju: 52 €
  • prijavom u paru ostvarujete 20% popusta na lipanj po osobi, a cijena tečaja po osobi je tada 41.60 €
  • početak tečaja: utorak, 4. lipnja
————————————————————————————————————————————————-
*Napomena – prijave u paru nisu obvezne, samo omogućuju da omjer plesačica i plesača bude ujednačen; na tečaju svi plešu sa svima i konstantno se rade izmjene tijekom sata.
Što nakon lipnja❓ Imat ćemo ljetne radionice tijekom srpnja, a o tome ćemo malo više u nadolazećem periodu. Što se tiče termina iz lipnja, sačuvat ćemo ga za rujan da možeš, ako želiš, nastaviti plesati u novoj sezoni.
“Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.” – Jim Rohn
Uz malo početne motivacije ples će ti postati navika bez koje više ništa drugo nema smisla. 😉
Ispuni prijavnicu ovdje, a odgovorit ćemo ti u večernjim satima kada nam radi recepcija. Za sve druge informacije tijekom dana slobodno nas zvrcni, piši nam na WhatsApp ili nam se javi putem društvenih mreža. 📬
E-mail: info@fever.hr
Web: www.fever.hr
Kontakt: 099 233 4817