Obilježili smo Svjetski dan plesa gostovanjem u emisiji Dobro jutro, Hrvatska!

Obilježili smo Svjetski dan plesa gostovanjem u emisiji Dobro jutro, Hrvatska!

Danas se internacionalno obilježava Svjetski dan plesa, a povodom toga, predstavnici PS Fever, Hrvoje i Ana, gostovali su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska. 🙂

Hrvoje i Ana su kratko predstavili i zaokružili ljubav prema plesu, osvrnuli se na vlastito iskustvo i početke te u konačnici istaknuli da plesati može svatko, ne postoji antitalent, samo netko uči brže, a netko sporije. Također, naglasili su ljepotu izražavanja kroz komunikaciju s plesnim/om partnerom/icom i istaknuli da nas ples uči toleranciji gdje međusobno plešu plesači različitih nivoa što govori da je važno razumijevanje i uzajamna podrška.

Nakon kratkog razgovora voditelji emisije Ivana Vilović i Davor Meštrović učili su osnovni korak salse i na kraju zaplesali uz demonstraciju Hrvoja i Ane.

Cijeli članak HRT-a pogledajte ovdje: Za Dan plesa zaplesali i voditelji Dobrog jutra

Znaš li da u Feveru upisujemo početni tečaj SALSE koji će početi u ponedjeljak 6.4., a održavat će se u terminu ponedjeljak i srijeda od 21,30h do 22,30h. Bliži se ljeto i sve je izglednije da ćeš plesati u vrućim ritmovima, a još je bolje uz malo salsa začina. 😉 Prijavi se ovdje.