Leon Horvat

Plesni instruktor

Leon Horvat je rođen 22.2.1990. u Zagrebu. Kroz svoje djetinjstvo bavio se raznim sportovima. Već u vrtićkoj dobi počinje trenirati karate, a sa 9 godina počinje se ozbiljno baviti košarkom koju nastavlja trenirati do svoje 22. godine za KK Maksimir (8 godina), KK Kaptol (2 godine), KK Sveti Petar (2 godine) te u Rusiji za Sveučilište u Ekaterinburgu (1 godinu). Nakon košarke slijedi interes prema borilačkim vještinama, od čega je najviše trenirao boks i Krav Maga.

Nakon završene Tehničke škole Ruđera Boškovića upisuje Kineziološki fakultet te se nakon diplome nastavlja baviti strukom i usavršavati svoja stručna znanja u fitnes i rehabilitacijskim centrima kroz fitness treninge, rehabilitacijske tretmane, kineziterapiju, masaže itd.

Ljubav prema plesu je oduvijek bila prisutna, ali se plesom počinje baviti od 2015. godine kada upisuje tečaj svih mogućih plesova u Plesnoj školi Studentski centar :). Jako mu se svidjela salsa, bachata i cha cha cha te nakon mjesec dana upisuje tečaj plesa u Feveru. Nakon duže pauze od plesa (skoro 3 godine), ponovno se vraća u Fever te je odnedavno postao i član Fever tima.