Andrea Bešlić
Profiles

Andrea Bešlić

Ples joj je velika ljubav još od osnovnoškolskih dana te se kroz godine odrastanja aktivno bavi raznim plesnim stilovima (lyrical jazz, street jazz, mtv commercial, urbani plesni izričaji, suvremeni ples i sl.). 2022. godine započinje sa radom u plesnom studiju Fever kao voditeljica ritmike i plesa za djecu od 3 do 9 godina.

Leon Horvat
Profiles

Leon Horvat

Ljubav prema plesu je oduvijek bila prisutna, ali se plesom počinje baviti od 2015. godine kada upisuje tečaj svih mogućih plesova u Plesnoj školi Studentski centar :). Jako mu se svidjela salsa, bachata i cha cha cha te nakon mjesec dana upisuje tečaj plesa u Feveru, a odnedavno je postao i član Fever tima.

Manda Jergović
Profiles

Manda Jergović

Odlaskom na studij, odnosno upisom Pravnog fakulteta u Zagrebu, Manda je odlučila odustati od odbojke i u večernjim satima, odnosno pauzama od učenja, našla je svoje mjestu u našem plesnom studiju, gdje aktivno pleše posljednjih sedam godina.

Ema Grbčić
Profiles

Ema Grbčić

Od samog djetinjstva pokazuje potrebu za kreativnim izražavanjem što je oblikovalo njezino strukovno opredjeljenje i hobije. Upravo zato, usavršava razne tehnike crtanja, fotografiranja, digitalnog obrađivanja fotografija te kreiranja grafika upoznajući se s nizom programa i aplikacija.

Hrvoje Kraševac
Profiles

Hrvoje Kraševac

Kao petogodišnjak već je odabrao životni put, pronalazeći svoju inspiraciju u svijetu plesa, nastupajući u folklornom ansamblu Jože Vlahovića. Veliki uzor i inspiraciju pronalazi u svojem glavnom mentoru i učitelju Sergeju Miliciji (Ukrajina) zaslužnog za izgradnju temelja današnjeg imena HRVOJE KRAŠEVAC.

Želimira Kraševac
Profiles

Želimira Kraševac

Želimira Kraševac rođena je 12. 6. 1987. u Zagrebu. Nakon završene XV. gimnazije upisuje Prirodoslovno-matematički fakultet na kojem završava Diplomski studij računarstva i matematike. Uz ljubav prema matematici i logici, od ranog djetinjstva pokazuje ljubavi prema glazbi i plesu.

Josipa Mazalin
Profiles

Josipa Mazalin

Kroz rekreativni plesni fitness-program upoznala je latino-američke plesove, a na tečajevima u Feveru zaljubila se u salsu i bachatu. Otada je aktivni član plesne Fever obitelji, redoviti sudionik raznih zagrebačkih plesnjaka, a odnedavno i član Fever tima.

Ana Šenhold
Profiles

Ana Šenhold

Posljednjih 8 godina plesni rast ne nastavlja samo u smjeru osobnog razvitka već se vraća na početne postavke i uči kako prenijeti znanje neplesačima i plesačima raznih nivoa. Takav kompletan razvitak u salsi nastavlja uz konstantnu podršku i mentorstvo Hrvoja Kraševca te pohađa radionice na nacionalnim i internacionalnim salsa festivalima.